Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Kako kupovati?

СНПЧ А7 Рязань, обзоры принтеров и МФУ

U ovom kratkom opisu dat ćemo Vam sve informacije potrebne za kupovinu artikala na faveda.ba.
Prvo što je potrebno je registracija.

VAŽNO

Molimo Vas da pri registraciji savjesno i tačno ispunite sva obavezna polja sa predviđenim naslovom zbog efikasnosti poslovanja i prijevremenog sprečavanja mogućih problema koji bi mogli nastati zbog pogrešnih osobnih informacija (npr. pogrešna adresa onemogućuje dostavu pošiljke, pogrešan broj mobitela/telefona onemogućuje potvrdu naručivanja pošiljke, itd.)..


Nakon registracije potrebno je da odaberete proizvode koje želite kupiti (postoje određene kategorije stvorene zbog lakše kvalifikacije različitih vrsta proizvoda). Kada odaberete sve artikle koje namjeravate kupiti, iduće što treba je da idete u Vašu korpu. Korpa se sastoji od 4 koraka i to:

1Pogled na arikle koje ste izabrali, količina koju možete mjenjati za svaki artikal zasebno, cijena artikla i ukupna cijena u odnosu na količinu. Na kraju možete vidjeti sveukupnu cijenu čitave narudžbe sa PDV-om.

2Odaberite način preuzimanja Vaše pošiljke osobnim ili dostavnim putem. Ako odaberete dostavu obratite pažnju na cijenu i određene popuste koje pojedine dostave nude (Za kupovinu preko 100,00 KM dostava je BESPLATNA).

3Posljednja prilika za modificiranje adrese u odnosu na adresu koju ste naveli pri registraciji, takodjer prilika da naznačite tačno vrijeme kada očekujete dostavu (ako ste odabrali dostavu) i da ostavite generalni komentar općenito vezan za pošiljku.

4Odabir načina plaćanja. Trenutno Vam nudimo opciju “plaćanje pouzećem” i proizvode koje ste naručili plaćajte prilikom preuzimanja. Najbrži i najjednostavniji način plaćanja. Bez dodatne dokumentacije. 100% sigurna kupovina. Isporuku vršimo na Vašu adresu putem profesionalne kurirske službe, a plaćanje vršite gotovinom prilikom preuzimanja Vaše pošiljke. U dogledno vrijeme će se proširiti načini plaćanja o čemu će svi korisnici biti pravovremeno obavješteni. Nakon pregleda sva 4 koraka kliknete na "POTVRDA NARUDŽBE" i Vaša narudžba je poslana. Nakon što Vam potvrdimo Vašu narudžbu, što se u pravilu dogodi u kratkom vremenskom roku, možete očekivati pošiljku za 48h. Narudžbe poslije 14:00 sati se računaju dan poslije, dostave ne rade subotom i nedjeljom.

Za sve ostale informacije javite nam se na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  
Želimo Vam ugodnu kupovinu.

Faveda doo

Jukićeva 70

71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Maloprodaja: 00387 33 238 474

Proizvodnja: 00387 33 486 761

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Pratite nas

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook