Menu

Cart

Content

Breadcrumb

zoom

Antiparazitna terapija

Ocjena: Neocjenjeno Proizvođač: Faveda d.o.o. Email
Prodajna cijena: 54,40 KM
Cijena bez PDV: 46,50 KM
Iznos PDV-a: 7,90 KM
Trenutno stanje zaliha:
11
Jedinica u kutiji:
5
  • Opis
  • Recenzije

ČIŠĆENJE ORGANIZMA

Paraziti su uzročnici mnogih bolesti u organizmu. Paraziti napadaju imuni sistem i ispuštaju toksine u organizam. Zbog toga, iako je sasvim normalno za parazite da se kreću kroz naša tijela, vrlo je važno i da se redovno eliminišu. Osloboditi se svih parazita bi bilo apsolutno nemoguće koristeći kliničke lijekove koji mogu ubiti samo jedan ili dva parazita. Takvi lijekovi također imaju tendenciju da vas učine bolesnim. Zamislite, uzimajući 10 takvih lijekova da ubije desetak vaših parazita! Iako mnoge biljke imaju anti-parazitske svojstva, dr Clark je otkrila da su dovoljne samo tri biljke da oslobode organizam sa preko 100 vrsta parazita.

Crni orah (Juglans nigra)
Crni orah su  koristili Indijanci u Americi kao anti-parazitni, anti-bakterijski, anti-virusni i anti-gljivični lijek. Njegovi aktivni sastojci su jugloni, tanini i jod. Tinktura Crnog oraha ubija odrasle parazite.

Pelin (Artemisia absinthum)
Poznat kao vermicidal (supstanca ili agens koji se  koristi za ubijanje crva, koristi sa za ubijanje parazitskih crijevnih crva) i pomaže slabu i nektivni probavu. To povećava kiselost želuca i proizvodnju žuči. Pelin kapsule ubijaju parazite u fazama larvi.

Karanfilić (Eugenia caryophyllata)
Djeluje: Anti-parazitski, anti-gljivično, antivirusno i anti-upalno. Također, uklanja bol. Kapsule karanfilića uklanjaju jaja parazita.

Te tri biljke moraju se koristiti zajedno, ali kao zasebni sastojci. Samo ako ih koristite zajedno osloboditi će vas od parazita. Ako ubijete samo odrasle, sitne faze i jaja ce ubrzo izrasti u nove odrasle. Ako ubijete samo jaja, milion faza su već na slobodi u vašem tijelu i uskoro će prerasti u odrasle i proizvesti više jaja. Moraju se koristiti zajedno kao jedinstveni tretman.  Izbacivanjem parazita izbaciti će te i njihove toksine, kao što je amonijak.  

Napomena: Trudnice, dojilje i mala djeca ne bi trebali uzimati pelin.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Faveda doo

Jukićeva 70

71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Maloprodaja: 00387 33 238 474

Proizvodnja: 00387 33 486 761

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Pratite nas

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook