Saznajte prvi

Pretplatite se i uživajte u popustima

  Top

  Gift kartice

  Poklonite svojim najmilijima kupovinu u Favedi!

  U našoj online prodavnici moguće je realizirati kupovinu gift kartica koje ćemo sa odgovarajućim kodom dostaviti na adresu koju želite uz kompletno uputstvom za kupovinu u našoj online prodavnici.

  Nakon što dostavimo karticu, krajnji korisnik će se moći prijaviti u našu online prodavnicu, iskoristiti kod i dobiti na raspolaganje novac u vrijednosti gift kartice.

  Gift kartice moguće je koristiti samo u online prodavnici i ono što je najvažnije – Vi upisujete vrijednost poklon kartice, uz minimalnu vrijednost od 10.00KM.

  Nakon što realizirate kupovinu, kontaktirat ćemo Vas kako bi još jednom potvrdili tačnost podataka, potvrdili podatke koje želite da se nalaze na gift karticama te potvrdili datum isporuke.

  Dizajn kartica birate Vi u suradnji sa našim tehničkim timom – i kartice u potpunosti mogu biti personalizirane i mogu sadržavati fotografiju koju Vi dostavite, tekst po Vašoj želji itd.

  Stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije!

  Postanite Faveda član

  Postanite naš član registracijom na našu web stranicu na ovom linku.

  Nakon registracije svim registrovanim kupcima omogućen je dodatni popust od 5%, pristup online katalozima, pristup akcijama prije svih ostalih, informacije o novim artiklima prije drugih, flash akcije koje drugi posjetioci ne vide te mnoge druge pogodnosti.

  Sve pogodnosti za članove odnose se isključivo na online kupovine i web shop.

  Isplati se biti Faveda član!