fbpx

Cart

Šta moram imati u svojoj apoteci ?

Kao vlasnica i idejni tvorac većine Favedinih proizvoda vjerovatno je prva pomisao da u svojoj kući imam „malu“ Favedu.

To baš i nije tako. U mojoj kućnoj apoteci svoje istureno mjesto imaju proizvodi:

VEREM

Verem je biljka iz porodice nana. Djeluje blago smirujuće na želudac i poboljšava san. Još od studentskih dana, kada sam je otkrila pokušavajući da riješim „kamen u želucu“ pred ispite, ova biljka je postala moj najvjerniji pratilac. Vremenom sam otkrila da poboljšava san.

Toplo Vam preporučujem 1 šolju čaja od verema pred spavanje.

LILY KREMA

Je moj proizvod na koji sam posebno ponosna. Mnogi proizvodi Favede su veći brandovi od nje same, ali Lilly krema je za mene krema broj 1. Često koristim i druge Favedine kreme ali uvijek u kombinaciji sa Lilly kremom.

DOMAĆI ČAJ

Mnogi Favedini proizvodi imaju svoju priču. Tako svoju priču ima i ovaj čaj. Kao poslovna žena uvijek sam se plašila da da ne provodim dovoljno vremena sa sinovima. Razmišljajući o običajima shvatila sam da narodi koji u tradiciji imaju ispijanje čaja imaju i prednost u odnosu na nas koji smo konzumenti kafe. Tako je nastao Domaći čaj, za magične porodične trenutke. Tea time 19.30 o’clock.

Danas ovaj čaj rado pijemo ja i suprug, a često nam se pridruže i sinovi i snaha.

Godine čine svoje. Moja kućna apoteka proširena je i obaveznim proizvodima iz grupe Ulkosina (čaj, kapsule, kapi), Femalan kapsulama i čajem za klimakterične tegobe.

Zahvaljujući njima ja ne znam šta su to problemi sa klimakterijem.

Faveda d.o.o.

Suada Hasanovića 1

Vogošća 71320

Bosna i Hercegovina

Proizvodnja: +387/33 486-761

Apoteka: +387/33 238-474

Log in

Korpa