Top

Prirodna
kozmetika

Organic

Mehlemi i masti

Special

Najbolji prirodni čajevi

Brinite o sebi!

Aida Zubčević, mr. pharm

Garantujemo samo kvalitetne proizvode!

Danas Faveda ima pedeset kooperanata, deset zaposlenih i izvozi u niz zemalja, uključujući i daleku Australiju. Postali smo prepoznatljiv brend na Kosovu, a trenutno se pripremamo za osvajanje Poljske i otvorimo put u EU. Za bolju udućnost življenja u BiH, mislim da moramo bolje iskoristiti resurse i znanje koje imamo, raditi na promociji naših mogućnosti, nastaviti razvijati nove kvalitetne izvozne proizvode, a javni sektor treba uposliti mlade i ambiciozne ljude koji imaju svo potrebno znanje.

najzdravije kapi

Kapi za sve prilike

samo organski sastojci

Savjeti i priče

Učimo skupa i širimo znanje

Stalno se trudimo da prenosimo znanje i iskustva koje smo sticali godinama kroz naš posao, edukacije formalno i neformalno obrazovanje. Pratite naš blog i pronađite informacije o svim pozitivnim efektima naših proizvode, sastojaka i prirode uopće. Pišite nam o stvarima koje Vas zanimaju, a mi ćemo odgovore ponuditi kroz naše tekstove.

m

Registrujte se

uživajte u popustima
m

Besplatna dostava

za registrovane korisnike
m

Nagradne igre

za registrovane korisnike

Postanite Faveda član

Postanite naš član registracijom na našu web stranicu na ovom linku.

Nakon registracije svim registrovanim kupcima omogućen je dodatni popust od 5%, pristup online katalozima, pristup akcijama prije svih ostalih, informacije o novim artiklima prije drugih, flash akcije koje drugi posjetioci ne vide te mnoge druge pogodnosti.

Sve pogodnosti za članove odnose se isključivo na online kupovine i web shop.

Isplati se biti Faveda član!