Saznajte prvi

Pretplatite se i uživajte u popustima

  Top
  100% BiH

  FAVEDA

  Faveda d.o.o. je privredno društvo u privatnoj svojini, osnovano 1989. godine. Djelatnost društva je proizvodnja herbalnih preparata i prirodne kozmetike.

  ljekovitost

  Preparati koje koristimo

  U svom radu koristimo ljekovito bilje prikupljeno na ekološki čistim planinama, kao što su: Treskavica, Bjelašnica, Bitovnja, Ivan, Zec, Vlašić, Čvrsnica, itd.

  tim

  Faveda Tim

  U našem timu nalazi se 8 zaposlenih od čega se za naše preparate brinu 3 diplomirane magistrice farmacije.

  vizija i misija

  Naši ciljevi

  Naša vizija i misija uveliko se svodi na kreiranje jedinstvenog brenda koji je prepoznatljiv prije svega po kvaliteti ali onda i po izvrsnoj djelotvornosti i odličnim rezultatima. Svaki dan u Favedi nastojimo kreirati što bolje proizvode koji će pomoći i olakšati našim korisnicima u kreiranju kvalitetnog života. Naša želja je zdravlje naših korisnika.

  kontaktirajte nas

  Budite slobodni da nas kontaktirate

  Stojimo Vam na raspolaganju! Bilo da Vaša pitanja imaju direktne veze sa našim proizvodima ili želite znati više o našem djelovanju, želite više informacija o određenim biljkama ili samo želite da se informišete o nečemu što bi Vam moglo pomoći - slobodno nas kontaktirajte! Također, imate ideju za suradnju? Kontaktirajte nas!

  Postanite Faveda član

  Postanite naš član registracijom na našu web stranicu na ovom linku.

  Nakon registracije svim registrovanim kupcima omogućen je dodatni popust od 5%, pristup online katalozima, pristup akcijama prije svih ostalih, informacije o novim artiklima prije drugih, flash akcije koje drugi posjetioci ne vide te mnoge druge pogodnosti.

  Sve pogodnosti za članove odnose se isključivo na online kupovine i web shop.

  Isplati se biti Faveda član!