O nama

Faveda d.o.o.

Faveda d.o.o. je privatno poduzeće osnovano 1989. godine, specijalizirano za proizvodnju herbalnih preparata i prirodne kozmetike. Kroz dugogodišnje iskustvo i posvećenost prirodnim metodama, razvili smo liniju proizvoda koji podržavaju zdravlje i njegu na bazi ljekovitog bilja.

Ljekovitost

U proizvodnji koristimo isključivo ljekovito bilje prikupljeno s ekološki čistih planinskih područja, poput Treskavice, Bjelašnice, Vlašića i drugih, kako bismo osigurali vrhunski kvalitet i djelotvornost naših preparata.

Faveda tim

Naš tim broji 8 zaposlenih, uključujući 3 diplomirane magistrice farmacije koje se brinu za razvoj i kvalitetu svakog proizvoda. Njihova stručnost i predanost ključ su uspjeha našeg rada.

Misija

Faveda garantuje samo kvalitetne proizvode kreirane s ljubavlju prema prirodi i posvećenosti vašem zdravlju. Naša misija je da vam ponudimo najbolje iz prirode za svakodnevnu njegu i vitalnost.

Vizija

Faveda se temelji na porodičnoj tradiciji i ljubavi prema prirodi. Naši proizvodi, kreirani od najkvalitetnijih biljnih sastojaka, nude njegu i podršku zdravom stilu života. Vjerujemo u moć prirode i posvećeni smo tome da vam pružimo najbolje iz nje, kako biste se osjećali zdravo i vitalno svaki dan.

Kontaktirajte nas

Bilo da imate pitanja o našim proizvodima, trebate savjet o ljekovitom bilju ili želite razgovarati o suradnji, slobodno nas kontaktirajte. Otvoreni smo za sve vaše ideje i upite!

Shopping Cart