Top

Kako obaviti online kupovinu?

Odaberite željeni artikl

Na vrlo jednostavan način odaberite željeni artikl – potrebno je samo da otvorite željeni artikl i kliknete na dugme “Dodajte u korpu”. Kupovinu također možete izvršiti klikom na ikonicu korpe bez otvaranja artikla.

Nakon odabira željenog artikla ili artikala potrebno je kliknuti na korpu i odabrati dugme “Plaćanje”.

Registrujte se i ostvarite benefite!

Iako nije direktno vezano za proces kupovine i kupovinu možete obaviti bez da se registrujete – najiskrenije Vam savjetujemo da se registrujete jer za naše registrovane korisnike osiguravamo popuste, posebne akcije, testere i još mnogo toga!

Upišite svoje podatke i odaberite način plaćanja

Nakon što odaberete željene artikle potrebno je da unesete svoje lične podatke i željeni način plaćanja! Registrovani korisnici lične podatke unose samo jednom i nakon toga oni ostaju zabilježeni tako da nije potrebno unositi pri svakoj transakciji.

Svi vaši podaci su zaštićeni i Faveda d.o.o. se obavezuje da iste neće proslijediti ili na bilo koji način ustupiti trećoj strani te da će iste na Vaš zahtjev izbrisati i ukloniti iz svojih baza.

Dostava na vašim vratima!

Nakon što je vaša narudžba procesuirana – ista će biti dopremljena od strane naših kurira, na području Kantona Sarajevo i od strane naše partnerske kuriske kuće u bilo koji dio Bosne i Hercegovine.

Sve dostave iznad 60.00KM su besplatne, dok se za narudžbe ispod 60.00KM naplaćuje dostava od 9.00KM.

Stojimo Vam na raspolaganju

Ukoliko vam je potrebna bilo kakva asistencija pri realizaciji online kupovine, naš tim vam stoji na raspolaganju. Pišite nam na narudzba@faveda.ba, kontaktirajte nas na društvenim mrežama ili na našem online chatu!

Postanite Faveda član

Postanite naš član registracijom na našu web stranicu na ovom linku.

Nakon registracije svim registrovanim kupcima omogućen je dodatni popust od 5%, pristup online katalozima, pristup akcijama prije svih ostalih, informacije o novim artiklima prije drugih, flash akcije koje drugi posjetioci ne vide te mnoge druge pogodnosti.

Sve pogodnosti za članove odnose se isključivo na online kupovine i web shop.

Isplati se biti Faveda član!