Top
Image Alt

Online prodavnica

KANTARION (Hyperici herba)

3,00 KM

Kliničkim ispitivanjima potvrđen je uticaj kanta-riona na depresivna raspoloženja i lako do srednje teške endogene depresije. Antidepre-sivno djelovanje nastupa polako, tek nakon 2 sedmice primječuju se promjene, koje se u naredne dvije sedmice postepeno pojačava. Kantarion je biljni depresiv koji poboljšava raspoloženje, umanjuje osječaj iscrpljenosti, umora i bezvoljnosti. U posljednje vrijeme se uspješno koristi kod djece i mladih koji imaju poteškoće sa spavanjem i koncentracijom. Kantarion se preporučuje ženama u predmeno-pauzi od 40 godina i muškarcima koji su iscrpljeni napornim radom. Ljekovita kura s
kantarionom poboljšava opšte stanje organizma.

PRIPREMA ČAJA:
1 do 2 čajne kašike biljke preliti s 2 dl ključale vode i ostaviti poklopljeno 10 minuta, procjediti i piti. Odrasli: ujutro i naveče po 1 šolju (2 dl), a djeca do 3 godine pola doze (0,5 dl).
Čaj se neprekidno pije najmanje 6 sedmica, osobito u zimskim mjesecima.
Neželjena djevovanja:
Kod propisanih doza nisu poznata.

PAKOVANJE: 50g

- +
Kategorija:

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “KANTARION (Hyperici herba)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Postanite Faveda član

Postanite naš član registracijom na našu web stranicu na ovom linku.

Nakon registracije svim registrovanim kupcima omogućen je dodatni popust od 5%, pristup online katalozima, pristup akcijama prije svih ostalih, informacije o novim artiklima prije drugih, flash akcije koje drugi posjetioci ne vide te mnoge druge pogodnosti.

Sve pogodnosti za članove odnose se isključivo na online kupovine i web shop.

Isplati se biti Faveda član!