Saznajte prvi

Pretplatite se i uživajte u popustima

  Top
  Image Alt

  Online prodavnica

  Slatki pelin kapsule

  21,40 KM

  Slatki pelin ( Artemisia annua ) je biljka koja se od davnina koristi u starom Egiptu i Kini kod različitih vrsta infekcija, posebno malarije, WHO je više puta naglasila da je nemjerljiva uloga Artemisina u liječenju malarije. U našim područjima biljka je poznata pod imenom Bejturan i koristi se u narodu kao dodatak prehrani kod različitih vrsta infekcija i eliminaciji ” stranih tijela ” u oraganizmu.

  Napomena: Preporučena dnevna doza ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za hranu niti ljekarasku terapiju.

  Upozorenje:  Čuvati izvan dohvata djece. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Čuvati na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

  Doziranje: 2 x 1 Kapsula dnevno.

  - +
  Category:

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Slatki pelin kapsule”

  Your email address will not be published.

  Postanite Faveda član

  Postanite naš član registracijom na našu web stranicu na ovom linku.

  Nakon registracije svim registrovanim kupcima omogućen je dodatni popust od 5%, pristup online katalozima, pristup akcijama prije svih ostalih, informacije o novim artiklima prije drugih, flash akcije koje drugi posjetioci ne vide te mnoge druge pogodnosti.

  Sve pogodnosti za članove odnose se isključivo na online kupovine i web shop.

  Isplati se biti Faveda član!