Saznajte prvi

Pretplatite se i uživajte u popustima

  Top

  BRONHIN SIRUP– Mješavina ljekovitog bilja koje se koristi kod akutnog i hroničnog bronhitisa. Opušta stisnute i zagrčene bronhijalne cjevčice razređuje sluz, olakšava iskašljavanje i djeluje na čišćenje pluća i djeluje protuupalno na sluznicu, zatim pospješuju znojenje (snizujući tako temperaturu), djeluju blago sedativno i smanjuju spazam glatke muskulature. Istog su sastava čaj, kapi i sirup.

  ČAJ BRONHIN – Odličan kod problema sa bronhitisom. Naručito kod djece

  BRONHIN KAPI – Kapi su pripremljene iz mješavine ljekovitog bilja koje djeluju kao umirujući ekspetoransi akutnog ili hroničnog bronhitisa.

  BRONHIBALM-razrijeđuje sluz i pomaže pri iskašljavanju nakupljenog bronhijalnog sekreta. Kao trajni učinak postiže se olakšanje pri disanju. Balzam se blago utrljava u područje grudnog koša. Može se koristiti i za inhalaciju, rastvaranjem male količine u vreloj vodi.

  Postanite Faveda član

  Postanite naš član registracijom na našu web stranicu na ovom linku.

  Nakon registracije svim registrovanim kupcima omogućen je dodatni popust od 5%, pristup online katalozima, pristup akcijama prije svih ostalih, informacije o novim artiklima prije drugih, flash akcije koje drugi posjetioci ne vide te mnoge druge pogodnosti.

  Sve pogodnosti za članove odnose se isključivo na online kupovine i web shop.

  Isplati se biti Faveda član!