Top

Dišite punim plućima uz Favedu

Bronhitis je bolest dišnih organa. To je bolest koja pogađa donje dišne puteve. Bronhitis može biti akutni i hronični.

Simptomi bronhitisa su :
– Višak sluzi u plučima
– Kašalj
– Povišena tjelesna teperatura
– Otežano disanje

BRONHIN SIRUP – Mješavina ljekovitog bilja koje se koristi kod akutnog i hroničnog bronhitisa. Opušta stisnute i zagrčene bronhijalne cjevčice razređuje sluz, olakšava iskašljavanje, djeluje na čišćenje pluća i protuupalno na sluznicu, zatim pospješuju znojenje (snizujući tako temperaturu), djeluju blago sedativno i smanjuju spazam glatke muskulature. Istog su sastava čaj, kapi i sirup.

ČAJ BRONHIN – Bronhin čaj je mješavina ljekovitog bilja .Koja djeluje protiv upalno, olakšava iskašljavanje, čisti bronhijalne cjevčice i olakšava disanje. Pogodan je za sve uzraste tako da ga mogu i djeca konzumirati.

BRONHIN KAPI – Kapi su pripremljene iz mješavine ljekovitog bilja koje djeluju kao umirujući ekspetoransi akutnog ili hroničnog bronhitisa.

BRONHIBALM – razrijeđuje sluz i pomaže pri iskašljavanju nakupljenog bronhijalnog sekreta. Kao trajni učinak postiže se olakšanje pri disanju. Balzam se blago utrljava u područje grudnog koša. Može se koristiti i za inhalaciju, rastvaranjem male količine u vreloj vodi.

Posjetite našu maloprodajnu jedinicu na Baščaršiji u ulici Mudželiti veliki br. 25 ili svoje proizvode naručite online putem našeg web shopa www.faveda.ba i na broj telefona 033/238-474.

Postanite Faveda član

Postanite naš član registracijom na našu web stranicu na ovom linku.

Nakon registracije svim registrovanim kupcima omogućen je dodatni popust od 5%, pristup online katalozima, pristup akcijama prije svih ostalih, informacije o novim artiklima prije drugih, flash akcije koje drugi posjetioci ne vide te mnoge druge pogodnosti.

Sve pogodnosti za članove odnose se isključivo na online kupovine i web shop.

Isplati se biti Faveda član!