Top

Jačajte svoj imunitet – pomozite svom tijelu

 

Jačati imunitet se uglavnom sjetimo kad se već prehladimo, ali i tako brzo zaboravimo kad ozdravimo. Kako da jednostavno i prirodno da ojačate svoj imunitet pobrinuli smo se mi iz Favede .

Šta je imunitet?

Imunitet je odbrambeni mehanizam našeg organizma. Uloga imuniteta je da štiti organizma od štetnih utjecaja, kao sto su bakterije, virusi, gljivice, paraziti i drugi mikroorganizmi.
Pa vam mi preporučujemo neke od naši proizvoda za jačanje imuniteta.

Imuno elixir

Imuni elixir je sirup na bazi ljekovitog bilja i svježeg soka nara. Imuno elixir je napitak bogat prirodnim antioksidantima i vitaminima. Iznimno je bigat vitaminom C. Djeluje da jača imunitet, pospješuje eliminaciju štetnih materija iz organizma i pročišćava krv. Djeluje blago na dišne puteve i želudac. Djeluje i blago sedativno. Pogodan je za sve uzraste, tako da ga mogu koristiti i djeca svih uzrasta.

Pogledajte više o ovom proizvodu i ostvarite popust za online kupovinu.

Čaj za jačanje imuniteta

Čaj za jačanje imuniteta je mješavina ljekovitih biljaka. Koje djeluju da ojačaju imunitet organizma. A ujedno čini i detoksikacija i eliminaciju štetnih materija iz organizma. Pogodan je za sve uzraste ,može se piti kao hladni I topli napitak. U koji možete dodati med i prirodni sok da bi djeci poboljšali ukus .

 

 

 

 

Posjetite našu maloprodajnu jedinicu na Baščaršiji u ulici Mudželeti veliki br. 25 ili svoje proizvode naručite online putem našeg web shopa www.faveda.ba i na broj telefona 033/238-474.

Postanite Faveda član

Postanite naš član registracijom na našu web stranicu na ovom linku.

Nakon registracije svim registrovanim kupcima omogućen je dodatni popust od 5%, pristup online katalozima, pristup akcijama prije svih ostalih, informacije o novim artiklima prije drugih, flash akcije koje drugi posjetioci ne vide te mnoge druge pogodnosti.

Sve pogodnosti za članove odnose se isključivo na online kupovine i web shop.

Isplati se biti Faveda član!