Saznajte prvi

Pretplatite se i uživajte u popustima

  Top

  Jačati imunitet se uglavnom sjetimo kad se već prehladimo, ali i tako brzo zaboravimo kad ozdravimo. Kako da jednostavno i prirodno da ojačate svoj imunitet pobrinuli smo se mi iz Favede .

  Šta je imunitet?

  Imunitet je odbrambeni mehanizam našeg organizma. Uloga imuniteta je da štiti organizma od štetnih utjecaja, kao sto su bakterije, virusi, gljivice, paraziti i drugi mikroorganizmi.
  Pa vam mi preporučujemo neke od naši proizvoda za jačanje imuniteta.

  Imuno elixir

  Imuni elixir je sirup na bazi ljekovitog bilja i svježeg soka nara. Imuno elixir je napitak bogat prirodnim antioksidantima i vitaminima. Iznimno je bigat vitaminom C.Djeluje da jača imunitet, pospješuje eliminaciju štetnih materija iz organizma i pročišćava krv. Djeluje blago na dišne puteve i želdac. Djeluje I blago sedativno. Pogodan je za sve uzraste, tako da ga mogu koristiti i djeca svih uzrasta.

  Pogledajte više o ovom proizvodu i ostvarite popust za online kupovinu.

   

   

  Čaj za jačanje imuniteta

  Čaj za jačanje imuniteta je mješavina ljekovitih biljaka. Koje djeluju da ojačaju imunitet organizma. A ujedno čini i detoksikacija i eliminaciju štetnih materija iz organizma. Pogodan je za sve uzraste ,može se piti kao hladni I topli napitak. U koji možete dodati med i prirodni sok da bi djeci poboljšali ukus .

  Također, preporučujemo Vam i imunibalans vitamin C u tečnom stanju.

  Postanite Faveda član

  Postanite naš član registracijom na našu web stranicu na ovom linku.

  Nakon registracije svim registrovanim kupcima omogućen je dodatni popust od 5%, pristup online katalozima, pristup akcijama prije svih ostalih, informacije o novim artiklima prije drugih, flash akcije koje drugi posjetioci ne vide te mnoge druge pogodnosti.

  Sve pogodnosti za članove odnose se isključivo na online kupovine i web shop.

  Isplati se biti Faveda član!