Top
Faveda-detox-proljetnidetox-proljece

Proljeće obično povezujemo s čišćenjem; kao da je zima stvorila stagnaciju i nekakav nered. Za mnoge ljude, potreba za čišćenjem izvana također znači da žele “očistiti” iznutra. Možda je dobra ideja napraviti #proljetnidetox organizma?!

Obavljanje detoksikacije je kao da pritisnete dugme za resetovanje vašeg tijela. Pomoći će vam da povećate nivo energije, uravnotežite hormone, poboljšate probavu, pružite vašim nadbubrežnim žlijezdama prijeko potreban odmor, pomoći će vam da otklonite loše raspoloženje i učinite da se osjećate radosno, a da ne spominjemo da će vam dati prekrasnu blistavu kožu.

Naše tijelo se neprestano čisti i detoksira tako da je detoksikacija više prilika za detoksikaciju i poboljšanje naše prehrane, što zauzvrat poboljšava naše zdravlje. Za dobar detox, dovoljan unos tekućine i prehrana prepuna svježeg voća i povrća su neophodni. Međutim, ponekad za izbacivanje teških metala i poboljšanje procesa čišćenja organizma to nije dovoljno, ali srećom,  priroda je ponudila vrlo pouzdano rješenje.

Biljni čajevi poput koprive, zelenog čaja, maslačka, preslice i ostalih su odlični za izlučivanje viška tekućine i poticanje rada jetre i bubrega, a tu su i razni biljni sirupi i tonici.

Dolaskom proljeća, barem po kalendaru, Faveda je odlučila obradovati svoje vjerne kupce. Svake sedmice jedan Favedin proizvod za detoksikaciju organizma možete kupiti po cijeni nižoj za 10%.

Iz palete naših proizvoda koje preporučujemo za proljetnu detoksikaciju ove sedmice predstavljamo DETOXIL SIRUP. Ovaj sirup na bazi lista koprive, bokvice i cvata kunice, odličan je kao dopuna terapijama za poboljšanje krvne slike, pročišćavanje krvi, regulacije  leukocita u krvi. Također ga preporučujemo kod raznih infekcija i poslije operativnih zahvata, radi poboljšanja općeg stanja organizma.

Ukoliko ste spremi za pravi #proljetnidetox organizma, posjetite našu maloprodajnu jedinicu na Baščaršiji u ulici Mudželeti veliki br. 25 ili svoje proizvode naručite online putem našeg web shopa www.faveda.ba i na broj telefona 033/238-474.

Postanite Faveda član

Postanite naš član registracijom na našu web stranicu na ovom linku.

Nakon registracije svim registrovanim kupcima omogućen je dodatni popust od 5%, pristup online katalozima, pristup akcijama prije svih ostalih, informacije o novim artiklima prije drugih, flash akcije koje drugi posjetioci ne vide te mnoge druge pogodnosti.

Sve pogodnosti za članove odnose se isključivo na online kupovine i web shop.

Isplati se biti Faveda član!