Saznajte prvi

Pretplatite se i uživajte u popustima

  Top
  Image Alt

  Online prodavnica

  ANTI-CELULIT ULJE

  16,00 KM

  Anti-celulit ulje sadrži jedinstvenu kombinaciju extrakta ruzmarina i etričnih ulja.Koja spriječava i vidno smanjuje ceulit. Pokreče eliminaciju viška tečnosti i toksina, nataloženih u organizmu i bori se protiv lokalizovanih masnih naslaga. Koži vrača sajaj, mekoču i elastičnost. Anti-celulit ulje za masažu ima produženo djelovanje na redukciju celulita.

  - +
  SKU: 10084 Category: Tag:

  Description

  ANTI-CELULIT ULJE

  Anti-celulit ulje sadrži jedinstvenu kombinaciju extrakta ruzmarina i etričnih ulja. Koja sprijećava i vidno smanjuje ceulit. Pokreče eliminaciju viška tečnosti i toksina, nataloženih u organizmu i bori se protiv lokalizovanih masnih naslaga. Koži vrača sjaj, mekoću i elastičnost. Anti-ceulit ulje za masažu ima produženo djelovanje na redukciju ceulita.

  Upotreba: Anti-celulit ulje snažno utrljati i štipkati tkivo do rimeila kože na ugroženim mjestima. Nakon upotrebe preporučuje se tijelo u topliti. Anti-celulit ulje upotrebljava se svakodnevno u trajanju do 3 sedmice.

  Pakovanje: 100 ml.

  Postanite Faveda član

  Postanite naš član registracijom na našu web stranicu na ovom linku.

  Nakon registracije svim registrovanim kupcima omogućen je dodatni popust od 5%, pristup online katalozima, pristup akcijama prije svih ostalih, informacije o novim artiklima prije drugih, flash akcije koje drugi posjetioci ne vide te mnoge druge pogodnosti.

  Sve pogodnosti za članove odnose se isključivo na online kupovine i web shop.

  Isplati se biti Faveda član!