Top
TIJELO BEZ CELULITA UZ FAVEDA PROIZVODE!

TIJELO BEZ CELULITA UZ FAVEDA PROIZVODE!

Proljeće uveliko kuca na vrata i priznajte da se i vama u glavi upalila lampica zvana celulit!

Panika među ženama kreće dolaskom proljeća jer znamo da ubrzo dolazi vrijeme kada ćemo se morati skinuti u kupaći kostim, obući kratku haljinicu i samim tim otkriti dijelove svoga tijela.

Sve smo se tokom zime ušuškale u toplu i slojevitu odjeću i nismo marile toliko o takozvanoj „narandžinoj kori“ misleći „ma ima još vremena do ljeta, riješit ću ja to“!

E pa to vrijeme je skoro stiglo!

I nemoj misliti da si jedina koja vodi bitku sa „narandžinom korom“, gotovo sve je imamo!

I ja je imam, i kolegica sa posla, i komšinica sa trećeg sprata bez obzira na kilažu, godine i stil života.

Žene su veliki istraživači koje za sebe i svoje tijelo žele najbolje. Samim tim, sve smo pokušale na neki način smanjiti ili u potpunosti otkloniti celulit, ali nažalost bezuspješno.

Međutim, moja drugarica Sara ga nema. Kako?!

Danas, postoje mnoge metode za otklanjanje ili bar djelimično smanjenje celulita na određenim regijama.

Napretkom tehnologije, uvedene su mnoge metode za koje se smatra da su itekako efikasne a gotovo se sve baziraju na jakim masažama i vakumima koje se sprovode na ciljnim područjima kako bi se potakla cirkulacija i debljina masnog tkiva smanjila.

Sara tokom čitave godine hrani se zdravo, pije puno tekućine i kaže „fizička aktivnost je obavezna kako bi tijelo bilo zdravo i automatski se lakše borilo protiv celulita“.

Dakle, nikako se ne smijemo samo osloniti na tretmane koji pomažu u borbi protiv celulita, nego svakako da i mi lično imamo veliki uticaj kroz pravilan i zdrav način života.

Kao i uvijek, Faveda misli na svoje klijente i pravi učinkovite preparate, te tako i ovaj put preporučuje Anti-celulit ulje koje predstavlja jedinstvenu kombinaciju extrakta ružmarina i etričnih ulja, koje sprječava i vidno smanjuje celulit. Također, pokreće eliminaciju viška tečnosti i toksina nataloženih u organizmu i bori se protiv lokalizovanih masnih naslaga.

Upotrebnom anti-celulit ulja, koži se vraća sjaj, mekoća i elastičnost. Anti-ceulit ulje za masažu ima produženo djelovanje na redukciju celulita.

Također, pored anti-celulit ulja u Favedinoj paleti ulja za masaže, možete pronaći i mnoga druga ulja poput ulje ružmarina, ulje kore cimeta i narandžino ulje koje svojim sastojcima odlično utiču na sprječavanje i vidno smanjenje celulita.

Počnite na vrijeme i spremite svoje tijelo i kožu za ljetne, vrele dane!

S ponosom pokažite svoje noge!

Posjetite našu maloprodajnu jedinicu na Baščaršiji u ulici Mudželiti veliki br. 25 ili svoje proizvode naručite online putem našeg web shopa www.faveda.ba i na broj telefona 033/238-474.

Postanite Faveda član

Postanite naš član registracijom na našu web stranicu na ovom linku.

Nakon registracije svim registrovanim kupcima omogućen je dodatni popust od 5%, pristup online katalozima, pristup akcijama prije svih ostalih, informacije o novim artiklima prije drugih, flash akcije koje drugi posjetioci ne vide te mnoge druge pogodnosti.

Sve pogodnosti za članove odnose se isključivo na online kupovine i web shop.

Isplati se biti Faveda član!