Top

Pojam detoksikacije ili detox organizma odnosi se na čišćenje organizma od toksina, štetnih tvari kojima smo svakodnevno izloženi putem hrane, vode, zraka, sredstava za čišćenje i kozmetike.

Detoksikacija organizma poboljšava rad organa i daje energiju cijelom organizmu.

Detoksikacija ima pozitivan učinak na povećanje energije, koncentracije, mršavljenja, celulita, na poboljšanje probave te rješavanje problema s kožnim nečistoćama.

Dovoljan unos tekućine i prehrana prepuna svježeg voća i povrća su neophodni. Ponekad za izbacivanje teških metala i poboljšanje procesa čišćenja organizma to nije dovoljno, ali srećom,  priroda je ponudila vrlo pouzdano rješenje.

Biljni čajevi poput koprive, zelenog čaja, maslačka, preslice i ostalih su odlični za izlučivanje viška tekućine i poticanje rada jetre i bubrega.
Kao što znate, ove ali i ostale ljekovite biljke možete pronaći u Favedi u obliku čajeva, sirupa, sokova, tinktura i kapsula.

Odličan spoj ljekovitog bilja za detoksikaciju nalazi se u brojnim našim proizvodima poput Detoxil sirupa, Anti parazitne terapije, Liverin sirupa, Biljnog tonika..

Ove sedmice to je Detoxil sirup – Koristi se kao dopuna terapijama za krvne slike kao pomoćno sredstvo za pročišćavanje..

Posjetite našu maloprodajnu jedinicu na Baščaršiji u ulici Mudželeti veliki br. 25 ili svoje proizvode naručite online na našem web shopu www.faveda.ba, putem privatne poruke ili na broj 033/238-474.

Postanite Faveda član

Postanite naš član registracijom na našu web stranicu na ovom linku.

Nakon registracije svim registrovanim kupcima omogućen je dodatni popust od 5%, pristup online katalozima, pristup akcijama prije svih ostalih, informacije o novim artiklima prije drugih, flash akcije koje drugi posjetioci ne vide te mnoge druge pogodnosti.

Sve pogodnosti za članove odnose se isključivo na online kupovine i web shop.

Isplati se biti Faveda član!