Saznajte prvi

Pretplatite se i uživajte u popustima

  Top

  Pojam detoksikacije ili detox organizma odnosi se na čišćenje organizma od toksina, štetnih tvari kojima smo svakodnevno izloženi putem hrane, vode, zraka, sredstava za čišćenje i kozmetike.

  Detoksikacija organizma poboljšava rad organa i daje energiju cijelom organizmu.
  Proces detoksikacije se preporučuje provoditi u proljeće i jesen kako bi se organizam obnovio energijom i vitalnošću.

  Detoksikacija ima pozitivan učinak na povećanje energije, koncentracije, mršavljenja, celulita, na poboljšanje probave te rješavanje problema s kožnim nečistoćama.

  Dovoljan unos tekućine i prehrana prepuna svježeg voća i povrća su neophodni. Ponekad za izbacivanje teških metala i poboljšanje procesa čišćenja organizma to nije dovoljno, ali srećom,  priroda je ponudila vrlo pouzdano rješenje.

  Biljni čajevi poput koprive, zelenog čaja, maslačka, preslice i ostalih su odlični za izlučivanje viška tekućine i poticanje rada jetre i bubrega.
  Kao što znate, ove ali i ostale ljekovite biljke možete pronaći u Favedi u obliku čajeva, sirupa, sokova, tinktura i kapsula.

  Odličan spoj ljekovitog bilja za detoksikaciju nalazi se u brojnim našim proizvodima poput Detoxil sirupa, Anti parazitne terapije, Liverin sirupa, Biljnog tonika..

  Dolaskom proljeća, barem po kalendaru, Faveda je odlučila obradovati svoje vjerne kupce. Svake sedmice jedan Favedin proizvod za detoksikaciju organizma možete kupiti po cijeni nižoj za 10%.

  Ove sedmice to je Detoxil sirup – Koristi se kao dopuna terapijama za krvne slike kao pomoćno sredstvo za pročišćavanje..

  Posjetite našu maloprodajnu jedinicu na Baščaršiji u ulici Mudželeti veliki br. 25 ili svoje proizvode naručite online na našem web shopu www.faveda.ba, putem privatne poruke ili na broj 033/238-474.

  Postanite Faveda član

  Postanite naš član registracijom na našu web stranicu na ovom linku.

  Nakon registracije svim registrovanim kupcima omogućen je dodatni popust od 5%, pristup online katalozima, pristup akcijama prije svih ostalih, informacije o novim artiklima prije drugih, flash akcije koje drugi posjetioci ne vide te mnoge druge pogodnosti.

  Sve pogodnosti za članove odnose se isključivo na online kupovine i web shop.

  Isplati se biti Faveda član!