Top

Uslužna proizvodnja

Faveda vam nudi uslužnu proizvodnju dodataka prehrani i kozmetike s posebnom namjenom, prilagođenu vašem brendu.

Naša usluga je već prepoznata od strane medijskih kuća, distributera i apotekarskih lanaca, gdje smo izgradili povjerenje kroz dugogodišnju saradnju.

Faveda se izdvaja na tržištu uslužne proizvodnje spojem visokog kvaliteta, konkurentnih cijena i fleksibilnosti u prilagođavanju potrebama naših klijenata. Naš tim stručnjaka koristi znanje i iskustvo stečeno kroz više od 30 godina rada.

Farmaceutski oblici koje možemo proizvesti za Vaš brend uključuju:

  • Biljne kapsule
  • Biljne tinkture (biljne kapi)
  • Kozmetički proizvodi s posebnom namjenom
  • Sirupi

Naš stručni tim, uz podršku najsavremenije opreme, omogućava da u najkraćem roku dobijete gotov proizvod spreman za distribuciju. Naši farmaceuti s dugogodišnjim iskustvom u razvoju formulacija spremni su odgovoriti na sve vaše zahtjeve i potrebe.

Uz to, nudimo i uslugu pripreme dokumentacije za registraciju proizvoda u Ministarstvu zdravstva, kao i savjetovanje o daljoj distribuciji.

Proizvodni pogon je certificiran prema HACCP i GMP standardima, što vam garantuje najviši nivo kvaliteta u svakoj formulaciji.

Postanite Faveda član

Postanite naš član registracijom na našu web stranicu na ovom linku.

Nakon registracije svim registrovanim kupcima omogućen je dodatni popust od 5%, pristup online katalozima, pristup akcijama prije svih ostalih, informacije o novim artiklima prije drugih, flash akcije koje drugi posjetioci ne vide te mnoge druge pogodnosti.

Sve pogodnosti za članove odnose se isključivo na online kupovine i web shop.

Isplati se biti Faveda član!