Top
KAKO POBIJEDITI PROLJETNI UMOR UZ FAVEDA PROIZVODE

KAKO POBIJEDITI PROLJETNI UMOR UZ FAVEDA PROIZVODE

Spremni ste da uživate u toplijem vremenu. Vani je lijepo i sunčano ali odjednom shvatite da nešto nije u redu. Mnogo ste umorniji nego inače, pa čak i malo razdražljivi.

To je sasvim normalno jer kada dođu topliji dani, vašem tijelu je potreban veći nivo energije. Možda se osjećate letargično, umorno, razdražljivo i ne možete se skoncentrisati.

Ovaj nedostatak energije može dovesti i do brojnih drugih zdravstvenih problema.

Ali nema razloga da se brinete, jer uz prave navike, savladavanje proljetnog umora može biti lako.

Uvijek se malo rastužim tokom proljeća jer često nemam dovoljno energije da radim sve vanjske aktivnosti koje obično dolaze sa toplim vremenom. Srećom, postoji mnogo malih stvari koje sam počela da radim da bih ostala zdrava tokom proljeća.

Prije svega, trebali biste shvatiti da vaše tijelo ima prirodan ritam. Kad god se osjećam umorno tokom proljeća, to shvatam kao prirodan znak da moram da usporim i da se odmorim. Ovo je odličan način da izbjegnete sve moguće bolesti.

Odvojite vrijeme da radite stvari u kojima uživate dok se opuštate. Naša tijela imaju tendenciju da akumuliraju masti i toksine tokom zime, a proljeće je odlično vrijeme za rješavanje ovog problema.

Borite se sa neaktivnim načinom života i lošom ishranom laganim vježbanjem. Uvijek sam voljela ići na vožnju biciklom kako bih razbistrila glavu.

Drugi, ali jedan najvažniji koraka u borbi protiv proljetnog umora je detoksikacija.

Detoksikacijom čistimo organizam, čineći ga spremnim za nove nutrijente koji su nam potrebni da ostanemo zdravi.

Za detoksikaciju sam koristila  antiparazitnu terapiju. Odlično čisti vaše tijelo od štetnih toksina.

Kada završite sa detoksikacijom svog tijela, konačno možete početi da unosite nutrijente kako biste pojačali energiju i imunitet i obnovili energiju.

Za to sam koristila niz proizvoda koje su mi olakšali proces kao što su Imuno eliksir, Detoksil sirup i čaj za jačanje imuniteta. Bogati su prirodnim antioksidansima i vitaminima te pospješuju eliminaciju štetnih materija iz organizma i pročiščavaju krv.

Osiguravajući da imate prave nutrijente kroz ove proizvode, moći ćete pobijediti proljetni umor puno ranije nego inače. Pobrinite se da pijete što više tečnosti.

Jedna od najvećih promjena koje sam napravila i koja mi je pomogla da pobjedim osjećaj umora tokom proljeća je promjena ishrane tako da jedem češće u manjim količinama.

Također sam izbjegavala da spavam popodne. Obično sam se budila umornija nego prije i poremetio se moj prirodni raspored spavanja.

Obavezno slijedite ovu jednostavnu formulu zdravih navika, opuštanja, detoksikacije i hranjenja tijela pravim nutrijentima kako biste efektivno pobijedili proljetni umor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postanite Faveda član

Postanite naš član registracijom na našu web stranicu na ovom linku.

Nakon registracije svim registrovanim kupcima omogućen je dodatni popust od 5%, pristup online katalozima, pristup akcijama prije svih ostalih, informacije o novim artiklima prije drugih, flash akcije koje drugi posjetioci ne vide te mnoge druge pogodnosti.

Sve pogodnosti za članove odnose se isključivo na online kupovine i web shop.

Isplati se biti Faveda član!