Saznajte prvi

Pretplatite se i uživajte u popustima

  Top
  Image Alt

  Online prodavnica

  BENJIN MASLAC

  25,00 KM

  Benjin maslac za njegu osjetljive bebine kože počinje od prvog dana rođenja i zahtijeva posebnu pažnju. Bebina koža je tanja i osjetljivija te i podložnija infekcijama i dehidrataciji od kože majke.

  Benjin maslac predstavlja jedinstvenu formulu prirodnih sastojaka: Cacao, Shea i Coconut maslaca u kombinaciji sa uljima Nevena, Čajevca, Lavande, Kantariona i Noćurka. Benjin maslac će obnavljati zahtjevnu bebinu kožu, štititi kožu od štetnih uticaja, zadržavati prirodnu vlažnost kože. Benjin maslac mogu koristiti svi članovi porodice u toku vrelih ljetnih i hladnih zimskih dana. Pogodan je i za njegu ležećih pacijenata, njegu staračke kože, njegu lica muškaraca poslije brijanja. Benjin maslac je idealan univerzalni porodični maslac za njegu kože. Benjin maslac je bez aditiva i konzervansa.

  Pakovanje: 225 ml.

  - +
  SKU: 10072 Category:

  Postanite Faveda član

  Postanite naš član registracijom na našu web stranicu na ovom linku.

  Nakon registracije svim registrovanim kupcima omogućen je dodatni popust od 5%, pristup online katalozima, pristup akcijama prije svih ostalih, informacije o novim artiklima prije drugih, flash akcije koje drugi posjetioci ne vide te mnoge druge pogodnosti.

  Sve pogodnosti za članove odnose se isključivo na online kupovine i web shop.

  Isplati se biti Faveda član!