Top
Image Alt

Online prodavnica

ČAJ HOLESTERIN

9,80 KM

Ako se pridržavate naših savjeta i upustava pri pripremi i upotrebi čaja nivo holesterola i triglicerida u krvi će se normalizirati. Već za mjesec dana pojaviti će se znakoviti rezultati. Polovinu holesterola unesemo putem hrane. Drugu polovinu organizam sam stvori putem metaboličkih procesa. Dio koji unesemo hranom možemo kontrolisati ali dio koji se stvara radom žlijezda sa unutrašnjim lučenjem, teže možemo kontrolisati. Rad ovih žlijezda može biti ometen iz više razloga. Zato je Čaj HOLESTERIN sastavljen ne samo od biljaka koje rastvaraju masti, več i od biljaka koje utiču na spriječavanje upalnih procesa, stimulišu i čiste jetru i stimulišu bolje lučenje žučnih sokava koji su neohodni za dobar metabolizam u sistemu za varenje . Upotrebom čaja blagotvorno če te djelovati na cijeli sistem za varenje i sigurno rastvoriti masne naslage koje se talože na krvnim sudovima.

Neželjena djelovanje nisu poznata.

Upustvo za pripremanje i upotrebu:
1 supenu kašiku čajne mješavine preliti sa 1/2 litra ključave vode. Poklopljeno ostaviti 2 sata, češće promiješati a zatim procijediti. Ovako pripremljen čaj piti 3 puta dnevno, na 1/2 sata prije jela.

Sastav: Betulae folium, Glycyrrhizae, Hyperici herba, Teucrii herba, Frangulae cortex, Melissae folium, Chelidonii herba.

Pakovanje: 100g.

- +
SKU: 10025 Kategorija:

Postanite Faveda član

Postanite naš član registracijom na našu web stranicu na ovom linku.

Nakon registracije svim registrovanim kupcima omogućen je dodatni popust od 5%, pristup online katalozima, pristup akcijama prije svih ostalih, informacije o novim artiklima prije drugih, flash akcije koje drugi posjetioci ne vide te mnoge druge pogodnosti.

Sve pogodnosti za članove odnose se isključivo na online kupovine i web shop.

Isplati se biti Faveda član!