Top
Image Alt

Online prodavnica

RELAX BALM

15,60 KM

Relax balm za masažu, sa čistim, prirodnim eteričnim uljima, ubrzava cirkulaciju i grije, čime smanjuje upalne procese u mišićima, opušta tijelo i podiže energiju. Osobito je pogodan kod bolova u mišićima uzrokovanih intenzivnim sportskim ili radnim aktivnostima. Relax balm je kombinacija eteričnih ulja u odgovarajućoj podlozi. Masaža Relax balmom će djelovati opuštajuće i smanjiti će bol u kičmi, pomoći će vam u razbijanju miogeloza, ubrzati cirkulaciju krvi, stimulirati limfu i time ubrzati izbacivanje štetnih materija iz tkiva, npr.mliječnu i ugljičnu kiselinu. Masaža Relax balmom će vam omogućiti dubok san i spriječiti nesanicu, poboljšati raspoloženje i općenito pojačati osjećaj zadovoljstva što će ujedno i ojačati vaš imunološki sistem a time i odbranu od bolesti. Poslije svake masaže porasti će vaš osječaj obnovljene vitalnosti.

Upotreba: Nanijeti želejnu količinu RELAX balma za masažu na tijelo i lagano masirati.

Sastav: Vazelin, lanolin, holesterol, ext.lavande, et.ulje kadulje, et.ulje kamilice, mentol, et.ulje borovnice i anestezin.

Pakovanje: 50ml

- +
SKU: 10081 Kategorija: Oznaka:

Postanite Faveda član

Postanite naš član registracijom na našu web stranicu na ovom linku.

Nakon registracije svim registrovanim kupcima omogućen je dodatni popust od 5%, pristup online katalozima, pristup akcijama prije svih ostalih, informacije o novim artiklima prije drugih, flash akcije koje drugi posjetioci ne vide te mnoge druge pogodnosti.

Sve pogodnosti za članove odnose se isključivo na online kupovine i web shop.

Isplati se biti Faveda član!