Saznajte prvi

Pretplatite se i uživajte u popustima

  Top
  Image Alt

  Online prodavnica

  Rujevina kapi

  8,50 KM

  Rujevina kapi se koriste za suzbijanje dijareje, protiv paradentoze, hemoroida i čira na želucu. Djeluje na ranice, afte u ustima i na spoljašne rane, čireve, akne. Kao lijek se koristi i protiv dizanterije, kolitisa, za bubrege, mokračne kanale, a u novije vrijeme i kod liječenja raka.

  Pakovanje: 50ml.

  - +
  Category:

  Description

  Rujevina kapi se koriste za suzbijanje dijareje, protiv paradentoze, hemoroida i čira na želucu. U knjizi “Antibiotici iz prirode” biljka rujevina se više puta pominje, i prezentuju se njena antibotska dejstva. Tako se govori o njenim ljekovitim dejstvima kod ranica, afte u ustima i na spoljašnje rane, čireve, akne. Također, česta je upotreba iste kod herpesa, koji se premazuju nerazrijeđenom tinkturom rujevine. Česta je upotreba i kod upale sluznice, kao i upale zubnog mesa.  Kao lijek se koristila i protiv dizanterije, kolitisa, za bubreg, mokračne kanale, a u novije vrijeme i kod liječenja raka. Kapi rujevine su visoko koncentrovana otopina. 30 kapi Rujevine ima jače djelovanje od šolje čaja. Proces ekstrakcije u proizvodnji kapi znači da se cijela paleta ljekovitih sastojaka rujevine uspješno iskoristi dok čajna otopina povlaći samo dio ljekovitih sastojaka. Kapi su praktične za koristiti jer ne zahtijevaju svakodnevnu pripremu kao čaj. Možete ih lako nositi sa sobom i konzumirati na odmoru, poslu isl.

  Doziranje: Uzimati 30 kapi u 2 dl vode, 2-3 puta dnevno.

  Napomena: Držati van dohvata djece, na temperaturi do 25°C. Nakon  upotrebe bočicu odmah dobro zatvoriti.

  Sastav: glicerolsko-vodeno-etanoli extrakt iz biljke Rujevina (Cotinus Coggygria).

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Rujevina kapi”

  Your email address will not be published.

  Postanite Faveda član

  Postanite naš član registracijom na našu web stranicu na ovom linku.

  Nakon registracije svim registrovanim kupcima omogućen je dodatni popust od 5%, pristup online katalozima, pristup akcijama prije svih ostalih, informacije o novim artiklima prije drugih, flash akcije koje drugi posjetioci ne vide te mnoge druge pogodnosti.

  Sve pogodnosti za članove odnose se isključivo na online kupovine i web shop.

  Isplati se biti Faveda član!