Top

VITKI I ZDRAVI UZ FAVEDA PROIZVODE

Želimo li ući u ljeto vitki, zgodni i zategnuti? Odgovor je jasan, naravno da želimo. Dolaskom proljeća navike koje smo praktikovali prethodnih mjeseci tokom hladne zime sada se moraju mijenjati.

Upravo tako!

Proljeće je zvono koje nas opominje da moramo poraditi na svom tijelu koje smo možda malo zapostavili prethodnih mjeseci. Poznato nam je da se svi tokom zime ulijenimo, jedemo sve šta nam se ponudi, a izgovor su nam praznici, hladno vrijeme zbog kojeg su nam kretanja i šetnja ograničeni, vikendi u toplom domu s porodicom uz bogatu trpezu i još mnogo toga.

Pokrenimo se, jer je sada pravo vrijeme za to! Neka nam „sljedeći ponedjeljak“ ili „krećem od prvog“, ne budu više izgovori da počnemo raditi na sebi i svom tijelu. Sada se vjerovatno pitate, a odakle da počnemo, Faveda za vas ima odgovor…

Za početak, sredite svoj organizam unošenjem dovoljno tečnosti svaki dan, jedite zdravu hranu, krećite se i priuštite sebi dobar san svake noći. Da upravo tako, ove četiri stvari su ključne.

Kako bi naše tijelo stvorilo dobru podlogu za fazu mršavljenja, najprije trebamo organizam „očistiti“ iznutra. Kako drugačije uraditi nego napraviti #proljetnidetox organizma. Na ovu temu smo pričali u prethodnom blogu gdje je detaljno objašnjeno kako i kojim preparatima očistiti organizam na najbolji način i onda započnimo fazu mršavljenja.

„Hrani se i živi zdravo“ – čitamo i slušamo svakodnevno, a šta to znači uopće?  To znači, da svoj organizam svaki dan trebamo počastiti zdravim obrokom koji podrazumijeva svježe i neprerađene namirnice, unosimo dovoljno tekućine u svojoj organizam, tako da naše tijelo i organizam uvijek budu hidrirani. Međutim, jako bitna stvar je da ne unosimo obojene i zaslađene sokove, dakle, birajte vodu i čajeve, a zatim trenirajte!

Posvetite svom tijelu 4-5 dana sedmično 40-tak minuta fizičke aktivnosti i vrlo brzo ćete postići cilj gubitka kilograma. Ali ponekad se moramo i prirodi obratiti za malu pomoć ka ostvarenju našeg cilja. S toga, Faveda misli na svoje klijente te ovaj put preporučuje Slim&Fit čaj i Slim&Fit kapsule koji predstavljaju mješavinu ljekovitog bilja odabranog po djelotvornosti, trajnosti i aromatičnosti. Neka proizvodi iz prirode bude jedan od načina ka zdravom mršavljenju koji ima za cilj trajno skidanje viška kilograma i održavanje organizma i tijela zdravim.

Uđite spremni u ljeto!

Posjetite našu maloprodajnu jedinicu na Baščaršiji u ulici Mudželiti veliki br. 25 ili svoje proizvode naručite online putem našeg web shopa www.faveda.ba i na broj telefona 033/238-474.

 

Postanite Faveda član

Postanite naš član registracijom na našu web stranicu na ovom linku.

Nakon registracije svim registrovanim kupcima omogućen je dodatni popust od 5%, pristup online katalozima, pristup akcijama prije svih ostalih, informacije o novim artiklima prije drugih, flash akcije koje drugi posjetioci ne vide te mnoge druge pogodnosti.

Sve pogodnosti za članove odnose se isključivo na online kupovine i web shop.

Isplati se biti Faveda član!